Hoogtepunten

Gluren bij de Buren 2018

Tobias als gueststar bij het optreden van Archie Bunker met zijn nieuwe lied "Ik ben hier - kan je me zien?" 


Knoopgala  2017

Als bassist van de band Total Loss van Theater Totaal stond Tobias ook in 2017 op het Knoopgala. De band trad op met zangeres Maan.


Familiedag  Williams Beuren Vereniging

Op de familiedag heeft Tobias een uitgebreid optreden verzorgd. Het was genieten voor de grote fanclub van Tobias, die bestaat uit ouders met kinderen met het WBS syndroom. 


Kort en Klein Kunst festival Eemnes

 Met uitzicht op de weilanden, temidden van kalfjes en paarden in een heuse koeienstal 3x een spetterend optreden. Een uniek optreden tijdens het 'Kort en Klein Kunst festival' in Eemnes.


Koningsdag 2017

Optreden tijdens Koningsdag in de Nieuwe Stad in Amersfoort. Een optreden in Oranje sfeer.


CD presentatie

Op 11 en 12 maart 2017 presenteerde Tobias met een band van 7 muzikanten zijn CD in Miles met guest star Tim Knol en een dag later nogmaals  in Amerpoort. 


Gluren bij de buren

Optreden tijdens het 'Gluren bij de buren' festival in Gooise Meren op 12 februari 2017.


Tobias en Tim Knol,           De Vorstin

Tobias heeft in december 2016 opgetreden in het programma van Tim Knol. Samen met Roland Jenster speelden ze De ZuigwagenBlues.


Knoopgala 2016

In een vol Carré treedt Tobias samen met Tim Knol op tijdens het Knoopgala 2016. 


Funpop

 In 2016 deed Tobias mee met Funpop in Venray. Hij werd begeleid door de Fezz band en behaalde met zijn eigen song 'Muziek! Muziek! Muziek!' de tweede plaats.

Tobias rabelink op het podium van Funpop 2016

The Garden of Love

Tobias werd in 2011 de bassist van de band 'The Garden of Love' in de TV serie 'Down met Johnny rocks'. Een jaar vol optredens volgt. 


Rappen met Ali B

In 2010 was Tobias voor het eerst te zien op TV. In de Sinterklaas-show van Paul de Leeuw rapte hij samen met zijn grote idool Ali B.